IK BEN ANTOINET,

 

Fotograaf en ambitieuze ondernemer. Ik bekijk de wereld graag door een zachtgekleurde lens, die alles net wat mooier maakt.

 

Ik ben een denker en een dromer.

 

Mijn liefde voor schoonheid is de brandstof voor mijn bedrijf.

 

Dat uit zich in het dagelijks leven in een stijlvol interieur, matching garderobe en een eindeloze make-upcollectie.

 

En dat zie je terug in mijn fotografie.

antoinet fotograaf voor ondernemers

Tijdens een fotoshoot ben ik op zoek naar de beste versie van jou. Krachtig en vol zelfvertrouwen, kwetsbaar, gevoelig en uitbundig. Jij herkent jezelf in al die facetten. Ik leg het voor je vast. Ik druk op de knop en jij ontspant.

 

WANT ZO BEN JIJ OP JE ALLERMOOIST

antoinet murier fotograaf
antoinet murier photography
atelier murier icon

 

 

Ik geloof dat er in elke vrouw een celebrity schuilt. Die haal ik in jou naar boven. Ik geloof dat jij foto's van jezelf verdient die magazine-waardig zijn. Waarvan jij trots kunt zeggen: dit ben ik.

 

Een fotoshoot met mij is een moment van zorgeloos ontspannen en een ervaring met krachtig beeld als resultaat.

 

Ik nodig je uit.

 

 

LIEFS,

ANTOINET


Wat anderen over mij zeggen

TESTIMONIALS

"De adempauzes tussendoor en jouw zachte energie hebben ervoor gezorgd dat ik me zo op mijn gemak hebt gevoeld en dat zie ik ook terug in de foto’s. Ik gun het iedereen om zichzelf op deze manier te voelen voor een camera.

 

Dank je lieve Antoinet dat je die spiegel op deze manier hebt voorgehouden en dat ik mezelf eindelijk in mijn eigen kracht kan terugzien!" 

 

- Yasmin

"Ik heb ontzettend genoten van de shoot met Antoinet. Ik voelde me meteen op m'n gemak bij haar, terwijl ik dat normaal gesproken niet snel heb. Daarnaast geeft ze goede aanwijzingen en let ze ook echt op de details.

 

En dan waren de resultaten ook nog eens fantastisch! Ik heb nog nooit zoveel complimenten op mijn foto's gehad en ik durf mezelf nu echt vol trots te laten zien!"

 

- Tarinda

atelier murier icon

"Ik vond het fijn hoe Antoinet meedacht over bijvoorbeeld de props, kleding en wat er allemaal mogelijk is qua locatie en beelden. De shoot was heel erg geslaagd en tevens heel gezellig! Ik vind zelf voor de camera staan soms wat ongemakkelijk, maar dit gevoel ging snel weg door de fijne houding van Antoinet.

 

De beelden zijn ook echt prachtig geworden en helemaal in de juiste stijl en sfeer die ik wil overbrengen, dus ik ga zeker nog een keer een fotoshoot boeken bij Atelier Murier!"

 

- Monique

"Het mooie resultaat van mijn fotoshoot heb ik volledig te danken aan Antoinet. Eerst waren er wat zenuwen voor de shoot, maar dat bleek nergens voor nodig te zijn. Antoinet was goed voorbereid op de uitstraling die ik zocht en wist mij in de juiste poses te zetten. Ik ben ontzettend blij met het resultaat; mooie rustige foto’s, oogt natuurlijk en past perfect bij mij."

 

- Danielle

"De foto's van Antoinet hebben een hele prettige sfeer die me enorm aantrekt. De fotoshoot was gezellig en ontspannen, Antoinet gaf ontzettend goede aanwijzingen en wist precies de goede dingen te zeggen om me op mijn gemak te stellen. Ik heb nu mooie, professionele beelden waar ik trots op ben om te laten zien!"

 

- Amber