THE FLOWER SHOOT EXPERIENCE

 

Vrijdag 18 maart is het zo ver: dan staat Atelier Murier helemaal in het teken van bloemen! Het one day only fotografie event voor alle vrouwen die de lente willen vieren én zichzelf.

 

Of je nu nieuwe up-to-date branding foto's kunt gebruiken voor je website en socials, of jezelf gewoon eens extra wilt verwennen met een paar stunning portretten: deze is voor jou!

 

fotoshoot meisje met bloemen

In an endless garden of flowers

I WILL ALWAYS PICK YOU

fotoshoot met bloemen

PUUR GENIETEN

 

Bereid je voor op een dag volledig ontzorgd genieten. Inclusief styling, bloemen en snacks. Met als resultaat prachtige foto's van jezelf, op je allermooist.

 

Ik geloof dat elke vrouw het verdient om een keer he-le-maal in de watten gelegd te worden. Heb jij je altijd al eens een echt model willen voelen? Met deze shoot maak ik het voor je mogelijk!

 

STYLING, HAAR + MAKE-UP KRIJG JE VAN MIJ CADEAU

Net zoals 5 extra foto's.

MIJN MISSIE

 

De wereld een stukje mooier maken, door vrouwen zoals jij een heerlijke dag te gunnen. En mijn talenten inzetten om vrouwelijke ondernemers te inspireren én te supporten.

 

Met deze shoot supporten we elkaar en zorgen we samen voor een mooiere wereld, waarin we elkaar ook de wereld gunnen.

 

Wat zit er allemaal bij in?

 

Fotoshoot incl. gebruik van de locatie t.w.v. €199

Concept + styling t.w.v. €125

Haar + visagie t.w.v. €125

Inclusief 10 foto's t.w.v. €200

Plus 5 EXTRA foto's t.w.v. €100

 

Prijzen zijn excl. BTW

 

TOTAALWAARDE €749

ALL-IN ACTIEPRIJS: €350

 

bloemen fotoshoot
visagiste fotoshoot

Haar + make-up worden verzorgd door mijn favoriete visagiste: Gerriët Brouwer

DIT KUN JE VERWACHTEN

 

Meld je aan via de knop hieronder. Je wordt naar de webshop gestuurd waar je een tijdstip kunt uitzoeken en meteen kunt afrekenen. Na aanmelding ontvang je direct een bestelbevestiging en is je plek gereserveerd.

 

Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je van mij een uitgebreide mail waarin ik je help met de voorbereiding. Wat neem je mee, wat moet je niet vergeten, tips, contactdetails, etc.

 

 

DE DAG ZELF

 

Ik verwelkom je graag in Atelier Murier!

 

Er is 1,5 uur gereserveerd voor jou. Daarvan zit je ongeveer 40 min. in de haar + make-up (je wordt dus uitgebreid verwend!) en is er 40 min. tijd voor het maken van de foto's.

 

Ik zorg voor de styling, bloemen en snacks.

 

De kleding hangt al voor je klaar, gestoomd en wel (maat XS-XL). En natuurlijk kun je ook je eigen kleding meenemen.

 

Kies je voor een all-over flower print moment of heb je liever een rustige look? Het is allebei mogelijk! Er is zelfs ruimte voor een kort omkleedmoment, voor als je niet kunt kiezen of graag wat variatie wilt.

fotoshoot met bloemen
foto van meisje met bloemen

YOU'RE WELCOME!

 

Kun je ook niet wachten, net als ik? Mooi zo! Ik heb zó ontzettend veel zin in deze dag en kan niet wachten om je te ontvangen in Atelier Murier en samen iets moois te creëren.

 

Meld je hieronder aan en dan zie ik je 18 maart a.s.!

 

foto van meisje met bloemen

Psst! Eerst nog even inspiratie opdoen? Hier vind je het moodboard voor The Flower Shoot ExperienceLet op: dit is natuurlijk ter inspiratie en geen exacte weergave van het resultaat van de shoot.