Personal branding shoot met conscious ondernemer Yasmin

personal branding shoot amsterdam

ERVARING

 

"Om jezelf eindelijk terug te zijn als de persoon waar je zo lang naar toe hebt gewerkt is ontzettend overwhelming (eerlijk is eerlijk) en tegelijkertijd zo empowering!

 

Continu de pauzes tussendoor om adem te halen in combinatie met jouw zachte energie hebben ervoor gezorgd dat ik me zo op mijn gemak hebt gevoeld en dat zie ik ook terug in de foto’s.

 

Ik gun het iedereen om zichzelf op deze manier te voelen voor een camera. Dank je lieve Antoinet dat je die spiegel op deze manier hebt voorgehouden en dat ik mezelf eindelijk in mijn eigen kracht kan terugzien!" 

Ik fotografeerde Yasmin in Atelier Oost, een toplocatie in Amsterdam boordevol daglicht en natuurlijke tinten. De foto's kregen een rustig en intiem gevoel, dankzij de neutrale kleuren en de energie van Yasmin zelf.

atelier oost amsterdam fotoshoot
fotoshoot voor je bedrijf
personal branding fotoshoot voor je bedrijf
vrouwelijke ondernemers fotoshoot

Voor Yasmin was de personal branding shoot een transformerende ervaring. Niet eerder zag ze zichzelf op deze manier op beeld.

 

Het bleek dé manier te zijn om zichzelf eindelijk te zien als de ondernemer die ze is: krachtig, gelukkig en een inspiratie voor anderen.

fotoshoot voor ondernemers in atelier oost

 »